Despre noi

Salut! Ne bucuram ca doresti sa afli mai multe despre noi!

Noi suntem CASA ARIS. Suntem aici, in fata ta, pentru a-ti spune o poveste... povestea noastra.

Primii pasi

Am inceput aceasta lunga calatorie in anul 1995, cu o fabrica de mobilier din lemn masiv, in Carei, Satu Mare. Ca orice companie, am inceput in fuga, cu dorinta de a atrage cat mai multi clienti. Am reusit acest lucru inca de la inceput, deoarece am mizat pe un aspect foarte important: am fost dispusi sa ascultam povestea fiecarui client.

Asa am inteles filosofia clientilor, am inteles ce-si doreau acestia, le-am inteles nevoile si am inteles ce anume cautau la un produs de mobilier. Am facut primii pasi pe piata cu o gama de produse special gandite pentru clientii nostri. Misiunea noastra a fost sa le oferim produse de calitate, dar la un pret accesibil.

Adolescenta

Povestea noastra a prins culoare in 2010. Am inteles faptul ca, odata cu trecerea timpului, o fabrica nu imbatraneste, ci isi diversifica experienta. Asadar, am incepul sa ne axam din ce in ce mai mult pe varietatea gamei de produse.

Am inceput sa deschidem magazine ce purtau adanc in pereti si in intregul concept insemnul CASA ARIS. Acum puteam livra pentru prima data produse de mobilier la nivelul la care am visat intotdeauna.

In prezent

Acum, povestea micutei fabrici continua cu acelasi entuziasm al unei companii nascute din dorinta de a face mai mult si din iubirea fata de mobilier a unei familii de oameni muncitori, caldurosi si deschisi la nou.

La momentul actual detinem 4 magazine CASA ARIS, in Cluj, Dej si Turda, iar prin intermediul tau, povestea noastra ajunge sa se bucure de un succes din ce in ce mai mare.

Iti promitem ca iti vom oferi in continuare o gama vasta de produse de mobila de calitate, la preturi accesibile, pentru ca tu sa te poti bucura in voie de rolul tau de personaj principal in povestea noastra de succes.